O nama

Alu-Pal d.o.o. je obiteljska firma nastala 2006. godine na čvrstim temeljima tridesetgodišnje tradicije uspješnog poslovanja Obrta Puhelek. Proizvodni program građevinske crne i aluminijske bravarije te je godine nadopunjen linijom proizvoda PVC stolarije te proširen širokom lepezom usluga kojima možemo udovoljiti i najzajhtjevnijim korisnicima.

Tražeći optimalna rješenja za naručitelje naših proizvoda i usluga, prilagođavajući se specifičnim zahtjevima tržišta, blisko surađujući s dugogodišnjim partnerima na praćenju i uvođenju modernih tehnologija i materijala, firma stabilno posluje bilježeći iz godine u godinu kontinuiran rast broja uspješno završenih projekata.

Tome je svakako doprinijelo i naše trajno opredjeljenje da svakom pa i najmanjem projektu pristupamo maksimalno savjesno, stručno i odgovorno počevši od analize zahtjeva, izvida i izmjere, konzultacija i savjetovanja korisnika, preko izrade besplatne ponude - sve do izrade, dostave i ugradnje konačnog proizvoda. Naručitelju pri tom nudimo kompletnu uslugu: od demontaže i zbrinjavanja postojeće stare stolarije, ograda i sl., do finalnih završnih radova i saniranja oštećenja koja se ne mogu izbjeći pri ugradnji.

Djelatnici u proizvodnji i upravi naše firme kontinuirano se usavršavaju kako bi vam, koristeći bogato iskustvo, znanje i vještinu osigurali

  • proizvode vrhunske kvalitete i trajnosti
  • kratke rokove izrade i ugradnje
  • prihvatljive - konkurentne cijene!   

Nadamo se da smo vam dali dovoljno razloga da nam se obratite s povjerenjem!